Nieuwsbrief Zwembad Jekerdal | april '23


Eindelijk staat het nieuwe zwemseizoen voor de deur. Op 1 mei zal Zwembad Jekerdal haar deuren openen. Hebben jullie er ook zo veel zin in? Hoewel we jullie met open armen ontvangen, zal zwemmen nog niet mogelijk zijn. De watertemperatuur is nog lager dan 16 graden, dat betekent dat zwemmen echt nog niet kan. De actuele watertemperatuur vind je in de Jekerdapp (op het moment van schrijven is de temperatuur 12 graden... BRRRR)

Wat wél kan, is elkaar weer zien! Onder het genot van een kopje koffie of een lekkere borrel kun je de vernieuwde kantine komen bewonderen en elkaar weer gezellig treffen. De kids kunnen natuurlijk al rondrennen op de fris gemaaide weide en losgaan op de speeltoestellen. Activiteiten vind je hier, meld je op tijd aan!

Feestelijke opening

Zondag 7 mei vindt de feestelijke opening plaats bij Zwembad Jekerdal. Van 12:00 tot 18:00 uur is er van alles te doen, voor jong én oud. Er komt een clown op bezoek, er wordt een springkussen geïnstalleerd, we delen popcorn uit en je kunt zelfs een glittertattoo krijgen! Dat alles met gezellige muziek van Coen van Dam.

Openingstijden zwemseizoen 2023

1 mei - 31 mei
12:00 uur - 18:00 uur

1 juni - 3 september
10:00 uur - 20:00 uur

4 september - 17 september
12:00 uur - 20:00 uur

Belangrijke huisregels & rookverbod

🎧 Dol op muziek en/of bellen? Zet je koptelefoon op! Muziek en/of bellen via bluetooth speakers of via je telefoonspeaker is niet toegestaan

⛔ Drugsgebruik is niet toegestaan, hier geldt een zero-tolerance beleid voor

🛂  Je toegangsbewijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Dit jaar zal extra gelet worden op fraude

💚 Als lid dien je 2 uur per jaar te investeren in zwembad Jekerdal in de vorm van vrijwilligerswerk. Plannen en ruilen is je eigen verantwoordelijkheid: Ik wil mijn dienst ruilen, hoe doe ik dat? - Vereniging Zwembad Jekerdal

🤲 Het zwembad is van ons allemaal. Hou het netjes en gezellig! Mocht iets niet in de haak zijn, spreek elkaar dan erop aan

🚭 Er geldt een algeheel rookverbod op het gehele terrein (ligweide, bad, terras). Er is één uitzondering, er is een rookzone op het terras, tussen hellingbaan uitgang en kantine (zie foto)

In memoriam

Ed Wetzels

We hebben afscheid moeten nemen van Ed Wetzels, mister introductiekaart. Ed heeft zich vele vele jaren tomeloos ingezet voor de afdeling introductiekaarten. Dat liep altijd op rolletjes want Ed was een puntje precies.Ed had een echt Zwembad Jekerdalhart, hij was zeer betrokken, bevlogen en altijd recht door zee. Niet alleen was hij de grote kracht achter de introductiekaarten maar ook de financiën van het zwembad hield hij nauwgezet in het oog. De kascontrole die hij vaker gedaan heeft nam hij zeer serieus. Ook het financiële beleid had zijn volle aandacht waar niet elke penningmeester blij mee was.De ledenadministratie gaat hem ook erg missen om zijn humor. Tijdens het ledenspreekuur hebben wij vaak mogen genieten van zijn ‘droge’ humor, hij kon goed incasseren maar nog beter uitdelen. Kortom Zwembad Jekerdal neemt afscheid van een mooi mens en een super vrijwilliger.

Namens het bestuur wensen wij iedereen een geweldig zwemseizoen!

Ron, Birgit, Luka, Tahnee, Gaddu, Jordie & Max